Esküvői videó

esküvő fotózás

légi videó

reklámfilm

Esküvői videó, rendezvény videó, légivideó készítése:

Vállalunk esküvői videó, rendezvény videó, készítését, de videóklippek, reklámfilmek és igatlanonkról készült filmeket s készítünk hagyományos kézi és légi kamerával, Full HD és 4K minőségben. Esküvői videóknál megtalálhatóak a csomag ajánlataink, ami alap esetben három csomagot tartalmaz.  A hagyományos videófelvétel mellett egyedi légifelvételekkel is színesítheti örök emlékű videóját. Egy szabadban, akár vízparton megrendezett rendezvény, szertartás esetén tökéletes lehet egy légivideóval kombinált kisfilm. Integető vendégek, levegőből bemutatott környezet, vagy szertartás. Páratlan élmény. A szolgáltatást alap esetben 1 fő operatörrel végezzük, de igényelni lehet két operatört is. Az árak minden esteben egyedileg vannak számolva, hisz mindenkinek más az elképzelése, más a helyszin, a lehetőségek is. Egy korrekt árajánlat küldéshez minden esetben szükség van a helyszín megadására, a várható kezdés időpontjára és ha már van esetleges elképzelésre. Alap esetben 3 csomagból lehet választani, de semmi nincsen kőbevésve, így egyedi elképzelések is megoldhatóak. Minden esetben szerkesztett anyag és a teljes felvett nyersanyag is átadásra kerül.

Alap csomag:

Csak az egy vagy  két szertartás és az utána következő gratulációk filmezése történik. Ebből egy 3-5 perces kisfilm készül.

Party csomag:

Ebben a csomagban a szertartások és a teljes lakodalmi mulatság filmezésre kerül hajnal 01-ig. A forgatott anyagból 5-10 perces kisfilm készül

Full party  csomag:

A csomagnban már  a délelőtti készülődéstől a szertartáson át az esti mulatságkon keresztűl minden rögzítésre kerül hajnal.01.00-ig. A felvett anyagból egy 10-18 perces kisfilm készül.